• Beemster Bouwers

Wie zijn wij?

Beemsterbouwers BV is een breed georiënteerd aannemersbedrijf, opgericht als Aannemersbedrijf Frank Bart in 1989 te Middenbeemster en sinds 2006 gehuisvest in de Zuidoostbeemster.
Het bedrijf is in 2015 overgenomen door Geoffrey Imming en Martin Douma, beide waren reeds geruime tijd werkzaam bij Frank Bart BV.
Ook de vaste, ervaren timmermannen zijn overgenomen door Beemsterbouwers en staan garant voor het waarborgen van de (reeds jaren geleverde) kwaliteit.
Het aannemersbedrijf heeft veel ervaring in uiteenlopende projecten: van een kleinschalige aanbouw, de verbouw van uw woning, de nieuwbouw van riante appartementen en villa’s tot en met een luxe wellnessresort.

Wat kunnen wij als aannemer voor u betekenen?

Een aannemer is naast een professioneel bouwer een extra adviseur, die u kan bijstaan vanaf de eerste ontwerpschetsen tot aan oplevering van een gebouw. Naast het adviseren over de praktische invulling van uw ontwerp en het bouwen uiteraard hiervan kunnen we ook zorgen voor de vergunningsverlening en bouwbegeleiding.
Wij vinden in de bouw samenwerking het belangrijkste, dit doen we graag samen met u, met uw architect en met onze zorgvuldig geselecteerde onderaannemers. Op deze manier creëren we gezamenlijke het mooiste eindresultaat.